Încă 20 de platforme subterane de salubrizare în Târgu Jiu. Polaris se extinde și în județ.

Luis Popa, reprezentantul societatii de salubrizare Polaris, a anuntat că incă 20 platforme subterane vor fi amplasate curând în Targu Jiu, in proiectul mai general de a monta pubele de acest tip în intreg orasul.

polaris platforme subterane targu jiu

Prima platforma a fost deja instalata în zona Dacia, iar săptămâna viitoare vor sosi si celelalte 19 platforme, ce vor fi amplasate în zona Hotelului Gorj, în zona Debarcader, Plopilor, Teilor si altele.

Poaris a montat pana acum 41 de platforme subterane in Targu Jiu si are in plan montarea de astfel de platforme si in alte localitati din Gorj, fiind incheiat un contract cu Baia de Fier si Turburea si existand negocieri cu autoritati din diverse localităţi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.