Încasări de peste 1,5 miliarde lei vechi la cinematograful din Târgu-Jiu

În luna ianuarie 2013, cinematograful Sergiu Nicolaescu din Târgu-Jiu a avut încasări de peste un miliard şi jumătate de lei vechi, depăsind previziunile mai ales datorită numarului diferit de spectacole in acelasi zi.

Mare parte dintre cinefili sunt copii si adolescenți, acestia fiind prezenti mai ales la spectacolele de la ora 14:00. Acest spectacol este in general cu filme de animatie, iar pretul biletelor este redus. Saptamana aceasta ruleaza filmul Kumba 3D, de la ora 14:00.

robocop 2014

Dintre filmele saptamanii, ce sunt proiectate la cinematograful Sergiu Nicolaescu din Targu-Jiu, amintim RoboCop (2014), The Legend of Hercules (2014) și Her (2013).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.