Jiul are pește !

Râul Jiu a fost populat din nou cu două tone de pește din specii diverse, care se va dezvolta in următoarele două luni, pe perioada cât pescuitul este interzis.

Raul Jiu

Peștele a fost cumpărat cu suma de 30.000 lei de către Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi a judetului Gorj, de la Staţiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Piscicultură Nucet si a fost transportat cu o autospecială până la deversare în apele râului, în diverse zone din municipiul Târgu-Jiu si Turceni, în prezenta unor membri ai asociației.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.