Korsar, Xonia si Carmen, duminică, pe insulița de pe Jiu

Gorjenii sunt așteptați în această săptămână pe insulița de pe Jiu. Vineri va fi prezentat un spectacol de muzică populară. Duminică vor concerta pe insulița de pe Jiu trupa locală Korsar, precum si Xonia si Carmen. Vor fi prezentat de asemenea și un spectacol de dans cu trupe locale.

festival targu jiu 28 august 2016

Pe insulita vor fi prezenti comercianti de preparate culinare, dar si comercianti de suveniruri, dulciuri, jucarii si alte produse. Vor exista si spatii de distractie. Festivalul din acest an va fi sustinut financiar in special de catre producatori de bauturi. Pentru a fi mentinuta ordinea şi siguranţa publica, pe insulita si in alte zone aglomerate din Municipiul Targu Jiu vor patrula 40 de polițiști locali.

De astazi a debutat la Targu-Jiu si Târgul Meșterilor Populari, in centrul orasului.

Festival traditii targu jiu 22 august 2016 1

Festival traditii targu jiu 22 august 2016 2

Festival traditii targu jiu 22 august 2016 3

Festival traditii targu jiu 22 august 2016 4

Festival traditii targu jiu 22 august 2016 5

Festival traditii targu jiu 22 august 2016 6

Festival traditii targu jiu 22 august 2016 7

Tot astazi a inceput a paisprezecea ediție a Festivalului Internațional de Folclor, fiind prezentată parada formatiilor. Din strainatate, doar Serbia, Bulgaria și Ucraina au raspuns la invitatia organizatorilor festivalului.

Festival traditii targu jiu 22 august 2016 8


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.