La cinema, de Ziua Îndrăgostiților

Poate ar fi momentul sa faceti persoanei iubite un cadou altfel, cu ocazia celor două zile ale îndrăgostiţilor, pe 14 si 24 februarie 2014, invitând-o la film.

cinema targujiu

De asemenea, Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu, în parteneriat cu Primăria Târgu-Jiu, va pune  la dispoziţia cinefililor câte 100 de invitaţii gratuite pentru fiecare spectacol ce va rula, respectiv filmul de dragoste „Poveste de iarnă” (2014) și „Academia vampirilor” (2014), un film fantastic de dragoste. Primăria Târgu-Jiu va acorda invitatiile pe baza unor criterii stabilite de aceasta institutie.

In aceasta prime zile din luna februarie, cinematograful Sergiu Nicolaesc a avut incasari de peste o jumatate de miliard de lei vechi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.