La Târgu Jiu, trupa Phoenix aprinde luminile de sărbătorile de iarnă, pe 1 decembrie 2016

Trupa Phoenix va concerta pe 1 decembrie 2016, de Ziua Națională a Romaniei, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu. Începând cu ora 16:00 va avea loc în Piața Prefecturii un spectacol de lumini și sunete, iar apoi un recital al ansamblului „Doina Gorjului”, urmat de concertele KORSAR și PHOENIX. Nicu Covaci, fondator și lider al formației Phoenix, va fi cel care va porni la ora 18:00 iluminatul public de sărbătorile de iarnă.

phoenix-spectacol-targujiu-1-decembrie-2016

De 1 decembrie 2016 va debuta și Târgul de Crăciun din Târgu Jiu. Până pe 23 decembrie 2016, gorjenii si turiștii vor putea admira și cumpăra decorațiuni și podoabe de Crăciun, dulciuri, costume populare, opinci, obiecte de ceramică, articole de pielărie sau țesături. Zeci de producători și meșteri populari din Gorj și din alte județe vor expune produse tradiționale sau specifice Sărbatorilor de iarnă.

Tot de 1 decembrie au fost pregatitie și 2000 de porții gratuite de fasole cu cârnați, murături si băuturi calde.

Cei care aleg sa petreacă minivacanța de 1 decembrie în alte localitați din Gorj vor avea de exemplu ca alternativă plimbările în natură ( inclusiv tiroliană și elemente de cățărare și traversare ) puse la dispoziție prin intermediul Parcului de Aventura de la intrarea în Rânca ( dinspre Novaci ), în pădurea situată lângă Muzeul Civilizației Montane. De asemenea, turiștii se vor putea bucura de săniuș pe pârtia amenajată cu ajutorul tunurilor de zapadă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.