Locuri de muncă în țară și străinătate pentru gorjeni

AJOFM Gorj pune la dispozitie prin agentia EURES a Comisiei Europene un număr de 273 de locuri de muncă pentru gorjenii ce doresc să lucreze în străinătate. Locurile de muncă sunt in Spania, Norvegia, Germania, Franţa, Belgia, Suedia, Marea Britanie, Bulgaria, Cehia, fiind din diverse meserii.

De exemplu, in Germania sunt locuri de munca de ospatari, la un restaurant cu 240 locuri. Este necesara calificare profesionala incheiată de ospătar, servire a-la-carte. Salariul este de 10-12 euro brut/ oră, in functie de calificare si experienta profesionala.

locuri de munca gorjeni

Alte exemple: In Norvegia se angajeaza mecaninic motocliclete si asistent panificatie persoanal curatenie ( este necesara cunoasterea limbii engleze la nivel mediu ); In Belgia sunt locuri de munca pentru inginer software si inginer dezvoltator proiect IT.

Pentru a trimite CV-ul, contactati consilierul EURES de la AJOFM Gorj.

De asemenea, o alta posibilitate de angajare este Bursa Generală a Locurilor de Muncă, desfasurata pe 24 aprilie 2015, fiind invitati sa participe toți gorjenii interesați de un loc de muncă, prin prezența la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu jiu, la ora 10:00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.