Hipermarketul Carrefour din Mall-ul Târgu Jiu se deschide pe 16 octombrie 2014

A fost anunțată data oficială a inaugurării hiper-marketului Carrefour din Târgu-Jiu. Marea deschidere va avea loc pe 16 octombrie 2014, la ora 07:30, la locația din strada Termocentralei, nr. 10, Târgu-Jiu si va fi efectuată sub deviza „Cele mai mici prețuri și în orașul tău !”, avand ca slogan „Dăm startul luptei cu prețurile!”.

Carrefour Targu jiu Mall

Acesta va fi magazinul principal din Târgu-Jiu și va functiona in incinta viitorului Mall. Anterior, Carrefour a mai deschis un magazin mai mic ( market ) in orasul nostru, pe Calea Eroilor, in centru, lângă hotel Gorj. Însă noul magazin va fi cu totul diferit, avand o suprafata de vanzare de 7500 mp, 230 angajati si 25 case de marcat, care vor asigura timp de asteptare redus, cu rând unic pentru coșuri și cărucioare. Magazinul va fi iluminat cu LED-uri si va avea 950 locuri de parcare gratuită, precum si reciclare selectivă in parcare. De asemenea, in noul magazin veti gasi Casa Familiei, cu personaje de poveste, fără dulciuri, pentru copiii dvs.

In acest hipermarket Carrefour veti putea achizitiona produse din categoriile PROMO ( cele mai mici preturi ), BAZAR ( gama variată de produse pentru familia dvs), electronice si electrocasnice, lichide (  bauturi diverse ), produse proaspete, băcănie, cosmetice, textile și altele.

De asemenea, in Carrefour se vor oferi servicii finanicare ( card de credit Carrefour Mastercard, credite de nevoie personale si consum, plata facturilor pentru utilitati ), modalitati de plata diverse ( tichete de masa, carduri bancare etc ), livrare gratuita ( pentru volume mari si distanță de maximum 30 km ), returnare produse ( poti returna produsul cumparat in 48 de ore de la achizitia acestuia, pe baza bonului de casa ), banc de probe ( poti testa fiecare produs achizitionat, pentru a te asigura de functionarea acestuia ), cabine de probă ( poti proba hainele tale preferate intr-un spatiu modern si confortabil ), bilete la spectacole Eventim ( serviciul prin intermediul caruia ai acces la concerte, evenimente culturale, sportive etc). serviciul foto ( printare pe suport fotografic, diverse dimensiuni ) si multe altele.


2 comentarii pentru articolul “Hipermarketul Carrefour din Mall-ul Târgu Jiu se deschide pe 16 octombrie 2014

 1. Pentru cine e intereasat de angajari in viitorul Mall din orasul nostru, sunt locuri de munca la Mesopotamia si KFC. Nu imi trimiteti mie mesaje su nici nu lasati aici mesaj, ci contactatii pe respectivii la adresele de mai jos, dupa cum au anuntat pe Radio Omega:

  Mai sunt doar câteva zile până la evenimentul aşteptat de o mare parte dintre târgujieni: deschiderea Mall Târgu Jiu.
  Fast-food Mesopotamia ce urmează să se deschidă în Mall Târgu Jiu angajează personal tânăr şi cu atitudine productivă pentru urmatoarele posturi:
  – Casieră
  – Ospatariţă
  – Ajutor ospătar
  – Lucratoare bucătărie
  – Preparatoare
  – Pizzer
  – Tăietor carne
  CV-urile se depun la adresa de mail: mesopotamiatargujiu@yahoo.com
  Detalii suplimentare la : 0765680679 între orele 10:00-18:00.
  Interviurile vor avea loc începând cu data de 10.oct.2014.

  Şi KFC angajează bucătar şi casieri ( 20 joburi ).

  Detalii si aplicare job KFC aici: http://scr.hu/0ofz/ncwv9

 2. Tot pe Radio Omega s-a dat urmatorul anunt, valabil probabl pana pe 15 octombrie 2014:

  Aliss Shoes caută să angajeze consilier vânzări, dar şi Various Brands anhajează lucrător comercial la Mall-ul din Târgu Jiu.
  Trimiteti cv+poza la adresa de e-mail: resurse@aliss.ro sau CV + POZA la adresa variouscraiova@yahoo.com.
  De asemenea, şi magazinul Musse Trade angajează consilier vânzări pentru Mall Târgu Jiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.