Magazinul Finanțelor Gorj oferă produse ieftine

Magazinul situat în subsolul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Gorj este vizitat tot mai des de gorjenii care găsesc aici produse la preţ mic.

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Gorj vinde prin magazinul său bunuri confiscate, având în primele zece luni din anul 2013 încasări în total de aproximativ 69.000 lei, care au fost virate la bugetul de stat. Cel mai bine s-au vândut produsele alimentare, hainele și încălţămintea, care au preţuri mult mai mici decât cele din magazinele comercianților.

magazin finante gorj

În magazinul DGFP Gorj se găsesc la vânzare și jucării, articolele de uz casnic, detergenţi, articole de papetărie, haine pentru nou-născuți, dar și produse pentru copii ( inclusiv din bumbac 100% ) cu prețuri de exemplu 2,25 lei un maiou, 7,5 lei pijamalele, 3 lei bluzele, 3,75 lei un body, 6 lei șalopetele și costumașele, 15 lei blugii etc. Magazinul oferă și geci de iarnă la preţul de 45 de lei.

Produsele din magazin sunt confiscate de Poliţie, Garda Financiară, Jandarmi, precum și de Direcţia Judeţeană de Accize şi Operaţiuni Vamale Gorj.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.