Mall la Târgu-Jiu: Shopping City Târgu Jiu

Dupa 23 de ani de la Revolutie, s-ar putea ca targujienii sa aiba in sfarsit un mall.

Nu este vorba de inca un supermarket, ci de un Shopping Mall, un cu totul altfel de centru comercial.

Adica teoretic ar trebui sa aiba o suprafata foarte mare, spatii inchiriate, eventual si restaurante si cinematograf.

Daca va fi respectat conceptul, râmâne de vazut. Altfel va fi tot un supermarket.

Dar autoritatile asa au precizat in informatiile despre noul proiect: ca va fi Mall.

mall targu jiu

Nu sunt foarte multe informatii la acest moment ( aprilie 2013 ), dar se pare ca New Europe Property Investments ( un fond de investitii) prin intermediul uneia dintre subsidiarele sale, a achizitionat loturi de teren invecinate, cu o suprafata totala de aproximativ 4 hectare in Târgu Jiu, langă Kaufland.

NEPI a cumparat terenul cu scopul de a dezvolta un centru comercial, despre care autoritatile spun ca va fi un mall spre care grupul de investitii va incerca sa atraga retaileri internationali.

Mall-ul va avea in incinta un Mcdonalds si alte puncte de interes.

„NEPI, prin intermediul uneia dintre subsidiarele sale, a asigurat achizitionarea unor loturi de teren invecinate, cu o suprafata totala de aproximativ 4 hectare in Targu Jiu. Targu Jiu este orasul cu cea mai mare populatie din judetul Gorj, de aproximativ 78.000 de locuitori, iar din localitatile limitrofe sau componente mai exista aproximativ 20.000 de locuitori, care pot ajunge in 10 minute cu autoturismul in orasul Targu Jiu. Datele recente arata ca judetul Gorj are unul dintre cele mai mari niveluri de venit pe cap de locuitor ( nr: oare asa este ? ). Se anticipeaza ca o serie de mari proiecte industriale se vor dezvolta in zona, ceea ce ar genera o crestere a economiei. Nu sunt centre comerciale importante in Targu Jiu”, se arata intr-un anunt al NEPI transmis Bursei de Valori Bucuresti.

NEPI a asigurat achizitionarea terenului cu scopul de a dezvolta un centru comercial ce va fi „ancorat” de chiriasi de talie internationala (“dezvoltarea propusa in Targu Jiu”), dezvoltarea fiind conditionata de obtinerea autorizatiilor si aprobarilor necesare pe care probabil autoritatile au tot interesul sa le acorde pentru a contribui la dezvoltarea economica a zonei.

Locatia pentru dezvoltarea propusa in Targu Jiu se afla in cea mai dens populata zona a orasului, in apropierea supermarketului Kaufland, populatia din zona de atragere a clientilor fiind estimata la 150.000 de locuitori, iar durata de deplasare a acestora cu autovehiculul la locatia dezvoltarii propuse este de maxim 30 de minute.

Fondul de investitii New Europe Property Investments (NEPI) intra asadar pe pieta de retail din Targu Jiu, dar va investi si Drobeta Turnu-Severin, Sibiu si Timisoara.

UPDATE: Angajările vor fi făcute și prin mijlocirea celor de la Fondul de Investiţii NEPI, care au pus la dispoziţia celor care doresc sa se angajeze doua adrese de email, unde pot fi trimise CV-urile.

Aceste CV-uri sunt salvate intr-o baza de date, care va fi pusă la dispozitia magazinlor ce își vor desfasura activitatea in acest viitor Mall, a precizat Iulian Rusu, reprezentantul Fondului de Investiţii New Europe Property Investments.

Cele doua emailuri sunt:

angajari@shoppingcitytargujiu.ro

office@shoppingcitytargujiu.ro

Atentie: emailurile nu au fost inca activate ! Vor fi activate probabil cand va fi finalizata constructia Mall-ului sau cu maxim o luna sau două inainte.

De asemenea, firmele care își vor deschide magazine în acest Mall îşi vor publica şi propriile anunţuri de angajare.

Update 20 octombrie 2014: S-a confirmat ca emailurile au fost valabile. Dupa ce websiteul Mall-ului a fost lansat, a ramas pentru contact urmatoarele modalitati:

adresa de email: office@shoppingcitytargujiu.ro

http://shoppingcitytargujiu.ro/cariere

http://shoppingcitytargujiu.ro/contact


7 comentarii pentru articolul “Mall la Târgu-Jiu: Shopping City Târgu Jiu

  1. Ce e oribil ca se doreste sa se construiasca un mall in Targu-Jiu ?Oribila e gandirea ta negativista. Eu am 50 de ani si da, pentru mine ca targujianaca e ceva nemaipomenit ca se dezvolta orasul nostru. Poate ca s-a asteptat prea mult timp chiar. Bineinteles, cei care au afaceri de comert, mai ales prin zona, nu sunt deloc incantati.

  2. Bai *******, din cauza celor ca tine suntem in situatia asta, poti sa ai 100 de ani, oameni ca tine care voteaza pentru o sticla de ulei distrugeti o tara intreaga, ce **** mea sa fac eu cu un mall daca n-am loc de munca si putere financiara, dute ******* si ******** in *** !

  3. NewLegend, nu eşti si nu vei fi niciodată o legendă.
    La la modul cum te exprimi, este clar de ce nu ai un loc de muncă.
    Revenind ontopic, orice business nou în Targu-Jiu înseamnă locuri noi de muncă, inclusiv pentru tine. Totuşi sper să nu angajeze oameni ca tine.

    • asa e,un loc de munca e binevenit oricand si nu e problema daca se angajeaza si cei de teapa uneiLEGENDE fiindca nu sunt in stare sa munceasca,or sa devina LEGENDE la propriu!!!!

  4. De abia de la vara sau toamna se vor face angajari. Intai sa fie terminata cladirea, cam asa ar fi logic, nu? Cu siguranta vor fi anunturi in toata presa locala si pe net si la tv când se vor face angajarile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.