Mama lui Gheorghe Zamfir, gorjeancă din Stejari

Poate nu mulţi sunt cei care ştiu că mama unuia dintre cei mai mari artisti pe care îi are România este din Stejari ( Gorj ), la fel ca si bunicii artistului, din partea mamei.

Gheorghe Zamfir a fost prezent in duminica de Sfantul Ilie, din 21 iulie 2013, in localitatea Stejari din judetul Gorj.

Locuitorii din Stejari s-au bucurat de un recital exceptional al artistului, primit cu ovaţii si aplauze de publicul din zona sau care a venit de departe sa il asculte pe celebrul naist la a V-a ediție a Festivalului Concurs al cântecului, jocului și portului oltenesc „La Stejarul din Răscruce”.

„Este o mare bucurie să mă aflu aici. Este un loc pe care-l simkt aproape de sufletul meu, pentru că aici îmi am rădăcinile“, a spus Gheorghe Zamfir.

gheroghe-zamfir stejari
Artistul a spus ca s-a intors cu drag in locurile natale, locurile copilariei de care îi era mare dor. În Stejari se afla in incinta centrului cultural, un muzeu care îi poartă numele.

Tot in Stejari se află și mormântul mamei sale, unde Gheorghe Zamfir a facut un popas pentru un moment de reculere si pentru a aprinde după datină lumânari.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.