Marile filme ale toamnei ajung la Târgu Jiu, în cel mai mare cinematograf din Gorj, Cinema City

Iubitorii de film din Târgu Jiu vor putea vedea ultimele blockbustere internaționale în cel mai nou si mai mare cinematograf din Gorj, Cinema City Targu Jiu, cu peste 1000 de locuri disponibile. Nicole Kidman, Brad Pitt, Jennifer Lawrence și Bradley Cooper sunt doar câteva dintre vedetele care ajung, în următoarea perioadă, pe cele mai mari ecrane de cinema din regiune. Lanțul de cinematografe Cinema City, lider pe piața din România și al doilea mare operator din Europa Centrală și de Est, deschide cel de-al 17-lea multiplex din țara noastră, în incinta primului mall din Târgu Jiu – Târgu Jiu Shopping Center – inaugurat astăzi.

Cinema City Targu-Jiu Mall 2

Lanțul Cinema City difuzează filmele simultan, din momentul lansării în țară, în toate orașele în care are multiplexuri. „Săptămâna filmelor” la Târgu Jiu debutează cu thrillerele „Înainte să adorm” („Before I got o sleep”) și „Eliminați mesagerul!” („Kill the Messenger!”).

„Înainte să adorm”, un film bazat pe un best-seller internațional, spune povestea unei femei, interpretate de frumoasa actriță Nicole Kidman, care se trezește în fiecare dimineață fără memorie, în urma unui tragic accident suferit în trecut. Până într-o zi, când află un adevăr care o face să se îndoiască de toți cei din jurul ei.

Cinema City Targu-Jiu Mall

„Eliminați mesagerul” spune povestea reală a unui reporter american care descoperă că CIA a fost implicată în importuri masive de cocaină pe teritoriul Statelor Unite, fiind vândută ulterior în ghettourile din toată țara. În ciuda presiunii enorme, jurnalistul decide să meargă pe firul poveștii și să publice investigația. Din distribuție fac parte Jeremy Renner, Robert Patrick și Jena Sum.

„Serena” ajunge pe marile ecrane din Târgu Jiu din 24 octombrie și prezintă povestea unei femei, interpretate de Jennifer Lawrence, care trăiește o dramă după ce află că nu va putea avea niciodată copii.

„Furia”, pe marile ecrane din 24 octombrie, recrează atmosfera celui de-al Doilea Război Mondial, când Aliații fac o ultimă încercare pe teatrul de război din Europa. Brad Pitt, un sergent american cu mare experiență în luptă, conduce împreună cu echipajul său format din cinci oameni, o misiune aproape sinucigașă în spatele liniilor inamice, în care ar trebui să dea o ultimă lovitură Germaniei Naziste.

Cinema City Targu-Jiu
Cutii gigant de popcorn au apărut pe străzile din Târgu Jiu pentru a le reaminti locuitorilor orașului că acum pot vedea la ei acasă cele mai noi filme, din momentul lansării în România.

Noul cinematograf din Târgu Jiu se aliniază celorlalte multiplexuri deschise de Cinema City și le va aduce târgujienilor cea mai bună experiență cinematografică. Pentru ca locuitorii din Târgu Jiu să simtă atmosfera de film în detaliu, două cutii uriașe de popcorn au fost amplasate pe străzile orașului. Și în weekend-ul inaugurării, vizitatorii mall-ului din Târgu Jiu vor primi popcorn în cutii mici pentru a intra în atmosfera de film și la cumpărături.


Despre Cinema City

Cinema City operează multiplexuri în majoritatea orașelor mari din România, București, Pitești, Iași, Timișoara, Arad, Târgu Mureș, Bacău, Baia Mare, Brăila și Constanța. Lanțul de cinematografe Cinema City este lider pe piața din România și al doilea mare operator din Europa.

Compania este prezentă în 8 țări și deține 201 multiplexuri, cu peste 1.850 de săli, dintre care 18 săli IMAX și 6 săli 4DX. Lanțul își dezvoltă continuu rețeaua de cinematografe pe o piață de peste 100 de milioane de locuitori. Activitatea companiei începe încă din anul 1929, în Israel, Cinema City dezvoltându-se rapid și devenind lider de piață. A urmat apoi extinderea în afara Israelului, primul multiplex fiind deschis în Ungaria, în 1997. Din martie 2014, Cinema City International a fuzionat cu Cineworld PLc, rezultând al doilea mare operator de cinematografe din Europa.

Mai jos gasiti programul Cinema City Targu-Jiu,dupa inaugurare :

program cinema city targu-Jiu

program cinema city targu-Jiu 2

program cinema city targu-Jiu 3


2 comentarii pentru articolul “Marile filme ale toamnei ajung la Târgu Jiu, în cel mai mare cinematograf din Gorj, Cinema City

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.