Mesajele cu urări de Paște, încă la modă ?

Deși normal ar fi sa suni pe cineva daca vrei sa îi faci o urare din toată inima de Sfintele Sărbători, datorita fie comodității ( e mai usor sa selectezi toată lista de numere de telefon sau de contacte din email si sa trimiti astfel o urare ca un spam micuț), fie prețurilor mai mici ( e mai ieftin sau chiar gratuit sa trimiti un SMS sau o felicitare virtuala) oamenii prefera SMS-urile si emailurile.

Totusi, va garantez ca niciodata efectul unui apel telefonic cu voce ( sau de ce nu chiar o vizită la prietenii apropiati ) nu va fi egalat de un astfel de mesaj text.

Doar printr-un apel telefonic sau o intalnire face-to-face veti dovedi cu adevarat că vă pasă de ei.

masa de paste
Iar daca totusi preferati SMS-urile, sfatul meu ar fi sa fie cat mai scurte, cat mai inedite si cat mai neoficiale, neaparat funny si cu numele destinatarului in continul mesajului, ceva de genul „Draga mea Ana…”

In final va cităm cateva mesaje care ni s-au parut OK, poate le veti folosi.

De asemenea, puteti adauga si dvs. altele la comentarii.

Un Mesaj pentru satelitari:

Iertati pe toti care au gresit / Noi DTH-uri au venit !

Un mesaj pentru amanta intreținută:

Anul acesta iepurasul sa vina la tine incarcat cu bunatati si sa nu uite sa iti dea si PLICUL cu cei o suta de pupici ( erau sa scriu papuci 🙂 ) de la mine. Paște Fericită !

Un mesaj rău pentru inamici și mai răi:

Iepuraşul mustăcios/ Și-a dat ciorapii jos /Si dacă gura o mai caști / Să îi mirosi de Paşti !

SMS gen OTV:

Trimite DA sau Nu daca Hristos a Inviat.

Mesaj pentru pasionații de vedete din politică:

Telemea sa ai pe masa / Pastrama de oaie gustoasa / Miel sa iei de la Pipera / Nu te zgarci ca hahalera / Iar daca esti pacatos / Du-te la muntele Athos.

Mesaj pentru băieți cu putere financiară :

Daca esti mafiot adevarat / Stii ca Iisus a Înviat / Eu teancuri de bani tin pe masă / Asa ca am luat un preot / Sa imi faca invierea acasă!

Mesaj pentru pițipoance:

Nu stiu ce sa îi mai cer iepurasului pentru ca deja am aparut pe coperta Playboy.

Mesaj pentru doctorii docenți:

„Copy-Paste Fericit!”

Si pentru ca nu puteam sa nu urăm si noi cititorilor ceva de Paste, va spunem simplu…

Sărbători fericite tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.