Modernizări la piața din Târgu-Cărbunești

Acum cativa ani a fost modernizat sectorul industrial al pieței, iar in curând va deschisă și o carmangerie modernă în piața agroindustrială din Târgu Cărbuneşti, în clădirea unei foste centrale de cartier.

Clădirea are o suprafață de 300 mp și nu avea nici o utilitate de mai mult de 15 ani, iar Primaria a alocat 2 miliarde lei vechi pentru amenajarea acesteia, din bugetul local.

Deja comercianții sunt interesați de spații, iar modernizările la piaţa agroindustrială vor fi probabil o bună investiție.

Imaginea unei zone comerciale din Târgu- Carbunești

Imaginea unei zone comerciale din Târgu- Carbunești


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.