Muzică și distracție pe Insulița de pe Jiu, la festivalul care va avea loc între 21-27 august 2017

Între 21 și 27 august 2017, gorjenii se pot bucura de diverse activitati recreative pe Insulița de pe Jiu, de concerte de muzica populară și ușoară, precum și de tradiționalele produse culinare specifice acestor tipuri de evenimente. De asemenea, zeci de comercianți de produse nealimentare au solicitat spațiu de comercializare pe Insulița.

Vor fi amenajate și spatii de joaca pentru copii și va fi amplasat un cort uriaș unde agenții economici vor oferi spre comercializare mici, frigărui, băuturi și alte produse alimentare.

Duminică va fi susținut un spectacol de muzică ușoară cu participarea DJ Mavio, Sonny Flame, Ioana Ignat & Band.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.