Noi sensuri giratorii și modernizări ale traficului în zona Mall-ului si Dedeman Târgu-Jiu

Intrucât, după construirea si inaugurarea Dedeman si a Mall-ului din Târgu-Jiu, traficul rutier va crește exponențial in zona de sud a orașului, s-a luat decizia de a se construi noi sensuri giratorii, de a fi modernizate străzile si de a fi construite parcări auto, in scopul evitării blocajelor de circulație.

sensuri giratorii mall dedeman targu jiu

Dedeman si investitorii care realizeaza Mall-ul au depus deja un proiect si respectiv, au solicitat aceasta resistematizare, care, după ce au fost consultate Poliția Rutieră și Comisia de Circulație, va consta în urmatoarele modificari:

– Proiect nou pentru sensul Giratoriu din zona Mall-ului, de la intersectia 9 Mai cu Strada Termocentralei
– Modernizarea tronsonului 9 mai până in sensul giratoriu din Victoria

Dupa finalizarea Mallului si a căii de acces către sensul giratoriu dinspre parcările subterane, va fi modernizată intreaga zonă, inclusiv cu un sens giratoriu cu două benzi.


Un comentariu pentru articolul “Noi sensuri giratorii și modernizări ale traficului în zona Mall-ului si Dedeman Târgu-Jiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.