O stradă din Târgu-Jiu va purta numele lui Sergiu Nicolaescu

O strada din municipiul Targu Jiu va purta numele lui Sergiu Nicolaescu, au decis, luni, consilierii locali.

Potrivit purtatorului de cuvant al Primariei Targu Jiu spune că strada care va purta numele regizorului se afla in zona unde acesta s-a nascut si a locuit o perioada de timp, ea fiind marginita la est de strada Barajelor, iar la vest de Aleea Paltinis.

Primarul Municipiului Târgu-Jiu spune ca hotararea consilierilor este un semn de recunostinta adus celui mai mare om de film pe care l-a avut Romania:

„In semn de respect fata de personalitatea lui Sergiu Nicolaescu s-a cazut de acord ca o strada din oras sa poarte numele acestuia.

Dupa indicatiile unui apropiat al familiei marelui om de film, aceasta strada se va afla in zona de sud, acolo unde se pare ca familia lui a avut o casa si un teren”, scrie Adevarul.

Sergiu nicolaescu targu-jiu

De asemenea, in luna decembrie a anului trecut, cu putin timp inainte ca regizorul sa se stinga din viata, la Targu Jiu a fost inaugurat cinematograful Sergiu Nicolaescu, iar regretatul regizor a primit atunci distinctia de „Cetatean de Onoare” al municipiului Targu-Jiu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.