Ochelarii 3D de la cinematograful Sergiu Nicolaescu nu mai sunt gratuiți

Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” nu mai oferă ochelari gratuit pentru vizionarea filmelor 3D. Acesti ochelari pot fi cumpărați la prețul de 5 lei ( ceea ce totuși nu este o sumă deloc mare) din incinta cinematografului si pot fi luați acasă si apoi refolosiți personal la un alt spectacol.

ochelari 3D cinema

Motivul invocat a fost acela că spectatorii distrug ochelarii. Insă cinefilii sunt nemultumiti de noua regulă, preferând metoda anterioară, prin care primeau ochelarii gratuit și îi restituiau apoi la ieșirea din sala de proiectie din Târgu-Jiu.

Totuși, noi vedem aici un mare avantaj: igiena. Astfel, se evită refolosirea unor ochelari care fuseseră anterior utilizați de o altă persoană si deci posibila transmitere a unor factori patogeni ( de exemplu HPV, adică human papilloma virus ).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.