Ochiul legii din Motru – 48 de camere de supraveghere

48 de camere de supraveghere fixe au fost amplasate in Motru. Doriti sa le vedeti live ?

Nu se poate, la aceste imagini au acces in timp real sau stocate,  de pe un calculator de la sediul Politiei Locale, doar oamenii legii.

Acestia vă văd pe dvs, dar si pe cei care vor sa desfasoare activitati impotriva legii.

Cele 48 de camere au fost amplasate in intersectii, in zone mai aglomerate, dar si in zone „rău famate”. 🙂 De asemenea, exista si 3 camere mobile.

Asa ca nu stiti de unde va supravegheaza ochiul legii.

camere motru live supraveghere

Deja camerele au fost folosite pentru pentru a prinde bandiții in fapt, dar fisiere video au fost utilizate si ca dovadă pentru probarea unor incalcari ale legii.

Localnicii s-au impartit deja in patru tabere: unii apreciaza noul sistem de supraveghere, altii cred ca e ineficient, altii spun ca li se incalca intimitatea in spatiile publice :), iar unii spun ca li se ingreunează activitatile antisociale. 😛


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.