Pandurii, acționari la televiziunea Tele 3 din Târgu-Jiu

Clubul sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu este actionar la televiziunea generalistă Tele 3, în care deţine 10% din acţiuni, conform documentelor depuse la CNA.

Pandurii actionar tele 3

CNA a analizat astăzi o notificare a societăţii Tele 3 Media SRL, privind modificarea acţionariatului.

Până acum erau asociaţi la societatea Tele 3 Media SRL : Robert-Dorin Filip (35%), Gicu Cranta (30%), Florin B. (10%) si Ion Sorin Hasna (25%).

După ce acţionariatul a fost modificat, societatea Tele 3 Media SRL are ca actionari pe Costina Pîrvulescu (60%), Remus Băluţeanu (20%), Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu (10%) si Roberto La Ferla (10%).

Societăţile ce deţin licenţe audiovizuale sunt obligate sa trimită o notificare Consiliului national al Audiovizualului, privind orice modificare apărută în licenţă, potrivit legislaţiei in vigoare a audiovizualului.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.