Pandurii – Dinamo, în semifinalele Cupei Ligii

Pandurii vor înfrunta pe dinamoviști în semifinalele Cupei Ligii. Dacă va învinge, echipa de fotbal gorjeană va întâlni în finală pe câștigătoarea confruntărilor dintre Steaua și Astra.

pandurii dinamo cupa ligii digisport look tv

Meciurile se vor disputa in manșă dublă, fiind posibil ca Steaua şi Pandurii sa dispute partidele din tur pe teren propriu. Prima manşă va avea loc pe 16-17 februarie, în timp ce returul este programat pentru 11-12 martie. În conferinţa de presă organizată la sediul LPF, Gino Iorgulescu a venit însă cu varianta disputării partidelor din semifinale în cuplaj, pe Arena Naţională. Urmează ca, în decurs de o săptămână, să se ia decizia finală.

„M-am gândit că se făceau cuplaje cu ani în urmă. Vreau să le propun cluburilor dacă ar fi de acord să joace meciurile în cuplaj, şi turul şi returul, pe stadionul nou pe care îl avem la Bucureşti. Încasările se vor face pe un algoritm, funcţie de media spectatorilor şi după plata cheltuielilor, să se facă plata după acest algoritm. În principiu, de la televiziuni am acordul, de la ALPAB am acordul, să vedem acum cu datele de disputare, pentru că la retur se joacă Champions League şi pe 29 joacă echipa naţională cu Faroe. E un eveniment şi e important ca toţi să ridicăm nivelul competiţiei. Dacă nu, se joacă pe 16-17 februarie şi 11-12 martie. Hotărârea e acum la cele 4 cluburi”, a declarat Gino Iorgulescu.

Meciurile vor fi transmise pe Digi Sport si Look Tv / Look Plus.

UPDATE: Primul meci dintre cele două echipe, care va avea loc la Târgu-Jiu, va începe marți, 17 februarie 2015, de la ora 19:00.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.