Pandurii – Dnepr 0-1

Astazi 19 septembrie 2013, începând cu ora 20:00, s-a desfăsurat primul meci de fotbal din istoria echipei noastre Pandurii Targu-Jiu in Europa League, impotriva Dnepr Dnepropetrovsk din Ucraina, pe Cluj Arena.

Meciul a fost difuzat de televiziunile Digisport 1, Dolcesport 1 si Protv, dar si la serviciile web tv Voyo si Dolce Tv.

pandurii dnepr

Echipa targujienilor a eliminat in calificari pâna acum formatiile Levadia, Hapoel Tel Aviv si Sporting Braga.

eric-mingote-pandurii

„Fiecare meci este special, mai ales acum cand am ajuns in grupele Europa League. Dnepr este o reprezentanta a unui fotbal de calitate unde apar echipe care fac meciuri bune in Europa. Fotbalul din Ucraina este peste cel din Romania. Dnepr are prima sansa, este echipa mai experimentata, dar pentru noi e bine ca nu avem presiune”, a declarat Cristi Pustai, antrenor Pandurii, cu doua zile inainte de meci.

pustai-pandurii

„Pandurii au eliminat Braga, deci ii vom lua in serios. Este o echipa puternica si complicata. Nu pot sa spun foarte multe despre jucatorii de acolo, obligatia mea este sa-i intrecem, sa fim mai buni decat ei, dar eu nu pot sa fac vreun comentariu in legatura cu jucatorii, cu ceea ce antrenorul a decis. Nu voi analiza echipa adversarilor, desi o cunosc bine”, a declar Juande Ramos, antrenorul adversarilor de la Dnepr, cu cateva zile inainte de meci.

Arbitru a fost Sascha Kever din Elvetia, asistan de Raffael Zeder si Devis Dettamanti.

La pauză scorul Pandurii – Dnepr  a fost 0:1. Scorul s-a păstrat până la final.

Fundasii Pandurilor au fost puțin hipnotizați la anumite faze, la centru s-a jucat si s-a construit bine, atacantii au șutat deseori pe lângă poarta, în frunte cu Buleică. Spre finalul meciului au fost câteva atacuri bune ale Pandurilor. Eric si Stanca si-au facut datoria. Oricum, per total poate a fost si emotia unui prim joc european, oboseala deplasarilor si meciurile din competitiile interne, dar si faptul ca nu au jucat pe terenul din Targu-Jiu, unde ar fi avut repere si suporteri mai mulți.

„Puteam mai mult, am fost desincronizati… Trebuia sa fim mai atenti la fazele fixe. A contat lipsa unui vârf puternic. (…) Am pierdut cu o echipă foarte bună, dar să speram ca vom fi si noi foarte buni in deplasare, in cele 5 meciuri care vor urma”, a concluzionat după meci antrenorul Pandurilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.