Pandurii s-au calificat în finala Cupei Ligii

Pandurii s-au calificat in FINALA Cupei Ligii, învingând Dinamo cu 3-1 in returul semifinalei, după ce in turul semifinalei a invins cu 2-1.

pandurii finala cupei romaniei 2015

Foto – Captură transmisie Digisport 1

In returul semifinalei, Pandurii au deschis scorul prin Matulevicius, care a marcat din lovitura de la 11 metri, in repriza a doua ( minutul 64).

Al doilea gol al Pandurilor a fost inscris in minutul 72,  când Pleașcă a primit mingea singur la 12 metri si a marcat cu un șut sub bară.

Dinamo a redus diferenta in minutul 83, Grozav reusind un gol din lovitura liberă de la 20 de metri.

Mihai Răduț încheie meciul in minutul 89, cu încă un gol pentru Pandurii.

Finala Cupei Ligii se va juca pe 20 mai 2015.

Liga Profesionista de Fotbal a felicitat deja echipa Pandurii Târgu-Jiu printr-un comunicat de pe websiteul oficial LPF „pentru această performanță excepțională” și i-a urat „succes în finală!”, în care va intâlni probabil echipa Steaua.

Să urăm si noi călduroase felicitări pentru performanța excepțională a echipei gorjene, mai ales că Pandurii are acum șansa să câștige primul trofeu al Cupei din istoria clubului !


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.