Pandurii Târgu Jiu: Eduard Iordănescu antrenor, Eugen Pîrvulescu președinte

Astazi a avut loc întâlnirea cu Edi Iordănescu ( fiul selecţionerului Anghel Iordănescu ) şi Eugen Pîrvulescu, care au devenit antrenorul, respectiv preşedintele echipei Pandurii Târgu Jiu.

PARVULESCU IORDANESCU pandurii antrenor presedinte

Obiectivul principal care le va fi trasat celor doi va fi evitarea retrogradării. Ca obiectiv secundar, noii responsabili cu rezultatele vor trebui să aducă formația gorjeană între primele 8 echipe din campionat.

Iordănescu l-a înlocuit pe Petre Grigoraș, care a demisionat săptămâna trecută de la vicecampioana din urmă cu doi ani.

La finalul turului de campionat, Pandurii Târgu Jiu se află pe locul 12 (ultimul care asigură menţinerea în eşalonul de elită) în clasamentul Ligii I, din 17 meciuri disputate având patru victorii, şase egaluri şi şapte înfrângeri, cu 18 puncte.

De remarcat insa ca la final de an, jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu au reuşit să salveze sezonul slab din campionat cu o calificare între cele patru echipe care se vor lupta pentru noul trofeu pus în joc în acest sezon, Cupa Ligii. Alături de Pandurii Târgu Jiu s-au mai calificat în careul de aşi al Cupei Ligii şi Dinamo, Astra şi Steaua.

„E Gorju-ntreg o inimă ce bate
Pentru echipa dragă tuturor,
Ca domnul Tudor, cel fără de moarte,
Luptați Panduri, luptați gorjenilor!”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.