Pandurii Târgu Jiu se întâlnesc cu suporterii la Mall

Fotbaliştii echipei Pandurii au anunțat intr-un comunicat că invită suporterii, vineri 13 martie 2015, în Carrefour Târgu Jiu – Mall, să sărbătorească împreună calificarea istorică în finala Cupei Ligii. Începând cu ora 17:00, jucătorii şi antrenorii echipei Pandurii se vor afla în incinta Carrefour Târgu Jiu unde vor întâlnii suporterii pentru o sesiune de autografe şi fotografii, cei prezenţi la eveniment urmând să primească din partea fotbaliştilor şi cadouri surpriză.

foto pandurii vestiar

Pandurii Târgu Jiu s-au calificat in finala Cupei Ligii ! Felicitări ! Sursa: panduriics.ro

Nu rataţi ocazia de a-i felicita personal pe Eric, Nistor sau Pintilii şi pe toţi colegii lor de la Pandurii pentru calificarea în finala Cupei Ligii şi de a-i încuraja pentru meciul pe care îl vor susţine duminică la Târgu Jiu în faţa liderului Ligii I, FC Steaua SA, dar şi pentru meciul pe care îl vor disputa în luna mai pentru câştigarea primului trofeu din istoria clubului.

Așadar, Pandurii vă invită și la meciul cu FC Steaua SA, duminică, 15 martie 2015, pe Stadionul Municipal Târgu Jiu, de la ora 20:30 !


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.