Parc de distracții, în Dumbrava Drăgoeni ?

Autoritatile locale din Târgu-Jiu au demarat demersurile pentru obtinerea de fonduri, astfel incât să amenajeze un parc de distracții in Dumbrava de la Dragoieni.

Investiția pentru zona de agrement va fi una de amploare, va fi realizata exact in locatia unde se desfasoara de obicei sarbatoarea câmpenească de 1 Mai si va fi amenajată din fonduri europene.

1 mai 2014 dragoeni padure dragoieni dumbrava targu jiu 19

Nu s-au specificat exact elementele proiectului, dar nu este exclus sa fie amplasate spații pentru agentii comerciali, precum si alte obiective pentru petrcerea timpului liber. Nu a fost precizat nici daca vor fi deschise întreaga săptămână sau doar in weekend.

O problema cu care s-ar putea confrunta autoritatile in realizarea acestui proiect sunt țânțarii, care îsi fac simțită agresiv prezența, în timpul serii, in lunile de vară.

Planuri pentru amenajarea unei zone de agrement sunt prevăzute si pentru Poiana Narciselor din Preajba, tot în apropierea municipiului Târgu-Jiu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.