Peste 800 de locuri de muncă la viitorul Mall din Târgu-Jiu : Shopping City Târgu Jiu

Au început lucrările de amenajare a terenului pentru mall-ul care va fi construit ( cel mai tarziu până în octombrie 2014 ) în Târgu-Jiu, în apropiere de Kaufland, pe strada Termocentralei. Deja muncitorii si utilajele au inceput să niveleze terenul, după ce au demolat mai multe clădiri.

Cei de la NEPI ( fondul de investiții care va realiza Mall-ul) au cumpărat mai multe terenuri în zonă, printre care și unul de la Primăria Târgu-Jiu, pentru care au plătit 27 miliarde lei vechi.

mall targu jiu

Viitorul Mall va avea magazine de la firme celebre, dar și un fast-food MC Donald ( primul din Târgu-Jiu), cel putin un cinematograf și un hipermarket.

Mall-ul va asigura peste 800 de locuri de muncă. În aceasta cifră sunt incluse și locurile de muncă pentru pază, transport, servicii conexe etc.

Angajările vor fi făcute și prin mijlocirea celor de la Fondul de Investiţii NEPI, care au pus la dispoziţia celor care doresc sa se angajeze doua adrese de email, unde pot fi trimise CV-urile.

Aceste CV-uri sunt salvate intr-o baza de date, care va fi pusă la dispozitia magazinlor ce își vor desfasura activitatea in acest viitor Mall, a precizat Iulian Rusu, reprezentantul Fondului de Investiţii New Europe Property Investments.

Cele doua emailuri sunt:

angajari@shoppingcitytargujiu.ro

office@shoppingcitytargujiu.ro

Atentie: emailurile nu au fost inca activate ! Vor fi activate probabil cand va fi finalizata constructia Mall-ului sau cu maxim o luna sau două inainte.

De asemenea, firmele care își vor deschide magazine în acest Mall îşi vor publica şi propriile anunţuri de angajare.

Update 20 octombrie 2014: S-a confirmat ca emailurile au fost valabile. Dupa ce websiteul Mall-ului a fost lansat, a ramas pentru contact urmatoarele modalitati:

adresa de email: office@shoppingcitytargujiu.ro

http://shoppingcitytargujiu.ro/cariere

http://shoppingcitytargujiu.ro/contact


11 comentarii pentru articolul “Peste 800 de locuri de muncă la viitorul Mall din Târgu-Jiu : Shopping City Târgu Jiu

  1. Pai initial trebuie să fie terminată constructia. Probabil cu vreo luna sau doua inainte de inaugurare se vor da anunturi in presa audio-vizuala din Gorj, precum si pe internet, in care va fi precizata persoana de contact care se va ocupa cu angajarile, precum si numarul de telefon unde poate fi contactată, adresa de email unde se vor depune cv-uri, locatia unde sa se prezinte viitorii angajati la interviuri etc. Dar toate acestea nu vor fi probabil mai devreme de vara sau toamna anului 2014.

  2. Bai desteptule no-name, tie ti-a fost lene sa citesti articolul complet ?

    Ia uita-te ce scrie chiar sub emailuri:

    „Atentie: emailurile nu au fost inca activate ! Vor fi activate probabil cand va fi finalizata constructia Mall-ului sau cu maxim o luna sau două inainte.”

    Pai ti se pare ca a fost finalizata constructia sau că mai e o luna sau doua pana se finalizeaza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.