Piață nouă și modernă, la Bumbești-Jiu

Pe 1 iunie 2014, in Bumbeşti-Jiu se va inaugura o nouă piață, realizată la standarde moderne.

piata bumbesti jiu

Sursă fotografii piața Bumbești-Jiu: televizunea Gorj Tv

Piața este dotată cu toate utilităţile necesare ( apă, energie electrică, agent termic ), fiind realizată de către autorităților locale in spatiul fostei cantine a liceului Mihai Viteazul.

Spaţiul este inchis, are incalzire ( două centrale termine, de 45 si 55 kw ) pentru iarnă si este compartimentat pentru fiecare sector de produse. Are standuri, mese, banci, grupuri santinare si va permite comercializarea produselor agroalimentare din gospodarii private ( lactate, legume etc ).

piata bumbesti jiu

Spatiul achizitionat pentru amenajarea pietei a necesitat mici modificari si are 800 de metri patrati, plus terenul aferent si demisol pentru depozitarea mărfurilor.


Acest articol este inclus in categoriile Bumbești-Jiu, Stiri. Data publicării : sâmbătă, 31st mai 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.