Poligonul de trageri al Poliției gorjene se mută la Preajba

Consiliul Municipal a dat in folosinta cu titlul gratuit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj o suprafața de 4,4 hectare teren in Preajba, pentru a se amenaja un poligon, din cauza că terenul unde se afla poligon de la Turcinești a fost câștigat în instanța de către Hidroelectrica.

Poligonul militar pentru executarea tragerilor în procesul pregătirii de luptă a personalului MAI va fi amenajat cu conditia de a nu fi afectat circuitul de motocros din zonă. Probabil noul poligon va fi folosit atat de Politie, cât și de Jandarmerie.

poligon trageri preajba

Terenul va intra in folosința gratuită timp de 20 de ani, incepând cu 1 ianuarie 2014.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.