Pompierii din Gorj se dotează cu două noi autospeciale moderne

În dotarea Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgențe Gorj vor intra două noi autospeciale moderne, grație unui proiect pe bază de fonduri europene.

Adadar, intram si noi in lumea bună a pompierilor, cu aceste două noi utilaje doatate cu tehnică modernă, care cu siguranța isi vor face datoria alaturi de angajatii ISU Gorj.

Proiectul european se numeste ‘“Extinderea dotării cu echipamente a bazelor operaţionale pentru intervenţii în situaţii de urgenţă în Regiunea Sud-Vest Oltenia” si are o valoare de 11 milioane de euro.

Masinile care salveaza bunuri si vieti vor fi repartizate la Târgu-Jiu ( o autospecială de lucru la înălţime) și  Iezureni ( o autospecială de intervenţie și descarcerare ).

pompieri targu jiu gorj iezureni

Din partea noastra toată lauda pentru pompierii din Gorj, care cu siguranta si-au facut datoria la cele mai nefaste evenimente. Nu e o meserie ușoară.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.