Preajba – Poiana Narciselor 12 mai 2013

Sărbătoarea Narciselor va avea loc duminică 12 mai 2013 în Preajba ( Targu-Jiu ).

Ca si in anii trecuti, vor fi desfasurate diverse activitati organizate oficial: cross, degustare de vinuri, muzica de promenada, concurs de fotbal.

De asemenea, au fost efectuate lucrari de dezinsectie, pentru ca gorjenii sa nu fie atacati de gâze sau căpușe paranoice. 🙂

Sarbatoare Poiana Narciselor 12 mai 2013 6

Mai importanta va fi probabil distractia pe bani: micii, hamsiile, cartofii prajiti, gogosile și clătitele cu ciocolata, tiribombele, fripturile și cârnații la grătar, diversele suveniruri ( doar nu pleci de la balci fără o amintire, un joc de Tetris sau altceva).

Sarbatoare Poiana Narciselor 12 mai 2013 5

Comerciantii vor fii cu siguranta prezenti la datorie, mai ales ca nu li s-a perceput nici un fel de taxă de catre autoritati pentru spații. La fel de prezenti vor fi probabil si jandarmii si Politia Locala, care anul acesta si-au facut cu prisosinta datoria la sarbatoarea de 1 mai de la Dragoieni.

Sarbatoare Poiana Narciselor 12 mai 2013

Pentru cei care nu prea vor ( au ) sa cheltuie bani, pot sa mearga un kilometru de la manifestarea campeneasca spre locul unde se afla atat de minunatele narcise, sa culeaga un buchet pentru iubită (e). Asta daca nu au fost culese deja, pentru ca de vreo saptamana targujienii aduna narcise din zona, care probabil deja s-au ofilit in vreun pahar cu apă stătută.

Sarbatoare Poiana Narciselor 12 mai 2013 1

Daca stiti ca veti consuma ceva la bord, lasati masina acasa si alegeti mijloacele de transport in comun. Transloc va oferi autobuze de la ora 06:30 pana la ora 22:00 ( ultima plecare din Preajba). De la ora 06:30 pana la ora 10:30 va fi program normal de duminica ( probabil din ora in ora ), iar de la ora 10:30 pana la ora 20:50 va fi câte un autobuz la 15-20 minute. Pentru cei care vor sarbatori mai tarziu, va mai fi un autobuz peste aproximativ o ora, mai exact la ora 22:00.

Sarbatoare Poiana Narciselor 12 mai 2013 4

In rest… have fun ( daca nu va veni ploaia după-masa , cum s-a intamplat in multi dintre anii trecuti ).

Sarbatoare Poiana Narciselor 12 mai 2013 3


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.