Pregătiri în Gorj pentru Sărbătorile de Iarnă

Autoritatile locale din Târgu Jiu a alocat 140.000 lei pentru Sărbătorile de Iarnă de anul acesta, la fel ca banii cheltuiti acum doi ani. Suma va fi folosita pentru pachete cu dulciuri pentru colindători (80.000 de lei), dar si pentru diverse materiale promoţionale, sampanie si un spectacol de artificii. Împodobirea oraşului a inceput cu montarea brazilor in centrul municipiului, iar iluminatul de sarbatori va fi inaugurat pe 1 decembrie 2014.

targujiu iarna

Târgu Jiu de sărbători – Imagine prelucrata dupa captură videoclip Youtube by Marius Corobea (click pe imagine pentru vizionarea acesti superb videoclip)

Chiar daca mai sunt aproape 2 luni pana la sarbatorile de iarna, un magazin recent inaugurat in Targu Jiu vinde deja brazi in ghiveci. De exemplu, un astfel brad de până în 2 metri costă aproximativ 80 lei, avand avantajul ca poate fi folosit in curte, inainte si dupa Sărbatorile de Iarna.

Nu la fel de feerică este situatia in restul judetului, unde nu sunt atat de multi bani disponibili. De exemplu, la Rovinari vor fi folosite tot ornamentatiile de anul trecut, dar copiii si colindatorii nu vor primi daruri, pentru că suma cheltuită anul trecut cu ocazia Sarbatorilor de Iarna a fost imputată Primariei Rovinari de către Curtea de Conturi. În Turcinesti, primarul va folosi banii dedicati instalatiilor decorative de iarnă cu alt scop, respectiv pentru iluminatul public, iar in Telesti vor fi utilizate instalatiile de anul trecut, însa vor fi oferite cadouri pentru colindatori si copii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.