Primarii vor avea salarii mărite din 2014 ?

Începând cu 1 ianuarie 2014, e poSibil ca primarii să aibă salarii mărite, probabil pentru ca unii dintre aceștia sa nu mai fie tentați sa primească atât de ușor venituri de mică valoare din alte surse nelegale, salariile acestora vor fi mărite, inclusiv in judetul Gorj.

Decizia apartine vice-premierului Liviu Dragnea si a fost primită cu mare bucurie de edili, mai ales că domniile lor au o mare responsabilitate, muncesc 24 din 24 de ore şi nu beneficiază nici de sporul de vechime…

salariu primari

Unii primari din Gorj primesc salarii „doar” de câteva zeci de milioane de lei vechi. Există cazuri când leafa este chiar mai mică decat a altor functionari, de exemplu cea a secretarilor.

Acum urmează să vedem dacă va fi pusă în aplicare această decizie sau Guvernul se va răzgândi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.