Punct de camping cu corturi la Tismana

APM ( Agenția pentru Protecția Mediului ) Gorj va finaliza săptămâna aceasta amenajările pentru un punct de camping în orașul Tismana.

Realizat modern, cu dotări la nivel europen ale zonei special amenajate pentru amplasarea de corturi, punctul de camping va oferi turiștilor și un foișor, dar și o locatie pentru informare turistică- conștientizare ( o căsuță din lemn, in care personalul va explica celor interesanti importanta proiectului si a zonei geografice ). De asemenea, va exista și un panou informativ, cu informatii despre punctul de campare, precum și regulile de respectat.

tismana corturi

Va fi amplasat și un chioșc, dar va fi realizată și o vatră de foc pentru grătare, măsuțe din lemn cu băncuțe și coșuri pentru depozitarea deșeurilor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.