Returul Pandurii – Levadia, pe Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu-Jiu

Pandurii Târgu Jiu se află la prima participare în cupele europene. Gruparea gorjeană a evoluat in Europa League, în deplasare, contra formaţiei estone Levadia Tallinn în turul doi preliminar al Ligii Europa, scorul partidei fiind unul „alb”: 0-0. Meciul a avut loc pe Stadionul Kadrioru din Tallin.

Pandurii a dominat destul de autoritar meciul de la Tallinn, fapt evidenţiat şi de numărul mare de ocazii de gol, şuturi la poartă şi cornere.
În prima repriză, Matulevicius (14) l-a testat primul pe portarul Smişko, practic cel mai bun om de pe teren. Balticii au avut o singură oportunitate mai clară, prin Raudsepp (16), dar Mingote a fost la post. Eric a creat şi el pericol la poarta lui Smişko (43).

Levadia Pandurii 0 0

La reluare, presiunea gorjenilor, debutanţi în cupele europene, a crescut, chiar dacă şi gazdele au avut câteva încercări ofensive, prin Kaljumäe (57) sau Subbotin (60).
Vicecampioana României a ratat prin Nistor (58), Momcilovic (68 şi în special min. 84), Eric (76, 84), dar mai ales prin Christou (73), care a trimis mingea în bară.

Cifrele spun totul despre felul în care a curs jocul de la Tallinn: 21-4 la şuturi la poartă (9-3 şuturi pe poartă), 16-0 la cornere, toate pentru gorjeni.

Returul este programat pe 25 iulie, de la ora 20.00, la Târgu Jiu, pe Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu din Targu-Jiu.

Meciul va fi transmis pe Digi Sport 1 si Digi Sport 1 HD.

Biletele pentru meciul retur din turul II preliminar al Europa League cu FC Levadia Tallinn vor fi la vaznare începând de luni si se pot cumpăra de la casa de bilete din incinta Stadionului Municipal de luni până joi între orele 09:00 şi 18:00.

Preţurile biletelor pentru meciul Pandurii Târgu Jiu – FC Levadia Tallinn sunt urmatoarele:
– 15 lei la peluze;
– 25 de lei la tribuna I şi II;
– 35 de lei la tribuna Zero .


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.