Sărbătoarea Narciselor de pe 4 mai 2014, de la Preajba, a fost anulată

Atentie ! Din cauza ploilor abundende, autoritatile au decis anularea Sărbătorii de la Poiana Narciselor, de la Preajba, programată pentru 4 mai 2014. Comerciantii erau pregatiti deja pentru a primii gorjenii…

preajba poiana narciselor

Nu a fost precizată o dată ulterioară pentru această sărbătoare câmpenească de lânga Targu-Jiu, din cauză că nu a fost amânată, ci nu se va mai sustine anul acesta.

Pentru Preajba fuseseră alocate pe 4 mai 2014 un numar de 10 autobuze Transloc. La Preajba trebuiau sa se desfasoare si concursuri sportive ( ciclism, cross, buggy ) şi de degustare a băuturilor din struguri locali.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.