Sărbătoarea Narciselor, pe 7 mai 2017 la Preajba

După distracția de la Drăgoeni de pe 1 mai, în duminica următoare ( pe 7 mai 2017 ) va fi organizată lângă Târgu Jiu (în Preajba) Sărbătoarea Narciselor.

În Poiana Narciselor vor fi prezenți zeci comercianți cu produse alimentare specifice unor astfel de distracții, dar și cu produse nealimentare.

Parcul de distracții pentru cei mici și ce mari nu va lipsi, iar narcisele vor putea fi admirate de către cei care vor dori să se relaxeze în natură.

De asemenea, în programul manifestărilor sunt incluse diverse concursuri. Începând cu ora 09:30 dimineața vor avea loc competiții de fotbal și ciclism, iar de la ora 11:00 concursul zonal de biciclete MTB Trixbike. Tot de la ora 11:00 se va desfășura și ediția a XV-a „Cupei narciselor la Buggy”.

De la ora 13:00 va avea loc un spectacol de muzică de promenadă cu Fanfara Armonia, iar de la ora 13:50 autoritățile vor adresa un cuvânt de bun venit, urmat de înmânarea diplomelor și premiilor pentru câștigătorii și participanții la concursurile organizate de dimineață.

Iubitorii de muzică și dansuri populare se vor putea bucura de la ora 14:15 de un spectacol al Școlii Populare de Artă din Târgu Jiu.

Transloc va avea pe 7 mai 2017 un program special pentru mijloacele de transport în comun care vor circula între Târgu Jiu și Preajba, iar cei care vor prefera să sosească cu autoturismul vor putea utiliza parcarea și drumurile cu pietriș amenajate în zonă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.