Sărbători câmpenești în dumbrava de la Drăgoeni (30 aprilie-1 mai 2018) și Poiana narciselor din Preajba (6 mai 2018)

Și anul acesta va fi organizată lângă Târgu Jiu sărbătoarea câmpenească din dumbrava de la Drăgoeni, ce se va desfășura pe 30 aprilie și pe 1 mai 2018 (luni și marți). Deja comercianții au inceput sa depună solicitări în acest sens, iar autoritatile locale au confirmat organizarea acestui eveniment care se desfășoară de zeci de ani în această locație, în data de 1 mai.

Pe lângă mici, cârnăciori la grătar, hamsii și diverse alte preparate culinare tradiționale, gorjenii se vor bucura și de programe muzicale folclorice și alte modalități de divertisment.

Ziua Internațională a Muncii va fi doar începutul distracției la iarba verde de săptămâna viitoare, care va continua pe 6 mai cu Sărbătoarea Narciselor de la Preajba, de asemenea în apropiere de Târgu Jiu.


Pentru ambele sărbători câmpenești vor fi delimitate spatii de parcare, vor fi montate coșuri de gunoi și toalete ecologice, iar mijloacele de transport în comun vor avea un program special.

UPDATE 30 aprilie 2018 – Imagini din Dumbrava Drăgoieni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.