Spectacole la Zilele Municipiului Motru 2014

Editia 11 a Zilelor municipiului Motru va oferi trei zile de distractie la maxim.

Zilele municipiului motru 2014

Vineri, incepand cu ora 19:00, va fi sustinut un spectacol folcloric oferit de Ansamblul „Doina Motrului”, iar de la ora 21:00 cântă Lavinia și Matteo.

Sambata 31 mai 2014, la Motru se va desfășura un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul de muzică populară „Maria Lătăreţu” al Şcolii Populare de Artă Tg. Jiu, urmat de muzică uşoară: Deep Central si Anna Lesko.

Duminica, pe 1 iunie, vor fi organizate evenimente pentru copii, iar de la ora 20:00 va avea loc spectacolul ansamblului profesionist „Doina Gorjului” Tg. Jiu. De la ora 22:00 vor cânta Corina și Mandinga, inainte de focul de artificii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.