Stadionul din Târgu-Jiu va fi construit de firma care a realizat Arena Cluj

Licitatia pentru construirea stadionului din Targu Jiu a fost castigata de aceeasi firma care a realizat si Arena Cluj.

noul standion targu jiu

După ce Compania Naţională de Investiţii va semna contractul cu firma constructoare, aproximativ din luna aprilie va incepe demolarea actualului stadion, care va fi efectuata de catre Primarie, prin intermediul unei firmă specializate, ce nu a fost încă selectata. Intre timp se va finaliza proiectul tehnic si urbanistic de modernizare a Stadionului Municipal „Tudor Vladimirescu”.

Cu o investitie evaluata la 20 milioane euro, noua arenă sportivă va îndeplini condițiile necesare pentru găzduirea meciurilor și competițiilor UEFA, avand o capacitate de minim 12.500 locuri, precum si celelalte dotari necesare.

Insa pentru Sala Sporturilor licitatia dedicata lucrarilor de modernizare va fi reluata a treia oară, din cauza contestațiilor.

UPDATE 24 februarie 2014: Lucrarile au fost amanate până in vara 2015, pentru a permite jucarea meciurilor din retur pe stadionul din Targu-Jiu.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.