Steaua – Pandurii în Finala Cupei Ligii

Pandurii Targu Jiu au reusit performanța de ajunge in finala Cupei Ligii 2015, care se va juca miercuri, 20 mai 2015, de la ora 20:00, pe National Arena. Meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, Dolce Sport 1 si Look Tv.

steaua pandurii finala cupei ligii 2015

Arbitru central va fi Adrian Comanescu, asistat de Radu Ghinguleac si Mircea Grigoriu. Biletele au fost puse in vanzare online de saptamana trecuta, iar de astazi pot sa fie cumparate si de la casele de bilete de la Arena Națională.

Pandurii Târgu Jiu a reuşit o calificare spectaculoasă în finala Cupei Ligii Adeplast, după o dublă manşă cu Dinamo. Pentru Panduri ar fi primul trofeu de o asemenea importanță, dacă va câștiga finala.

Steaua București s-a calificat în finala Cupei Ligii Adeplast la fotbal, deși a fost învinsă în manșa a doua a semifinalelor de Astra Giurgiu, cu scorul de 2-0 (0-0). Insa Steaua s-a impus în tur cu 3-0.

Competitia de fotbal Cupa Ligii (Cupa Ligii AdePlast) a fost reînființată începând cu sezonul 2014-2015 si a mai avut două ediții ( în 1998 și in 2000 ). la fel ca si Cupa României, Cupa Ligii s-a desfășurat în sistem eliminatoriu, cu semifinală tur-retur.

Câștigătoarea trofeului nu va primi un loc de participare în Europa League, dar va primi trofeul, premii financiare, bucuria campionilor și mândria fanilor.

București sau Târgu Jiu? Unde va fi sărbătoare? Unde vor ridica jucătorii cupa în centrul orașului? O finală pentru istorie! O finală pentru fanii din toată România.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.