Târgu-Jiu pe Street View de la Google Map

Municipiul Târgu-Jiu, precum si localitătile componente ( de exemplu Drăgoieni, dar posibil si multe alte orase si localitati din Gorj ) au fost introduse pe Google Map de ceva timp.

targujiu tgjiu google map street view

Cum se vede Târgu-Jiu pe Google Map Street View . Pentru navigare folosiți harta la nivel stradal de la baza articolului. Vă recomandăm browserul Google Chrome.

Imaginile sunt realtiv recente ( probabil din 2012 ), iar experiența este una foarte interesanta.

Fotografiile sunt realizate la nivel de strada si pieton, iar senzatia de navigare este una panoramică ( se pot roti sau apropia imaginile cu ajutorul mouseului, se poate călători pe diverse străzi etc ).

Mai jos puteti naviga prin Targu-Jiu pe Google Map. Am setat plecarea din centrul orașului. Vă recomand pentru vizualizarea stradala browserul Google Chrome si Flash Player minim versiunea 10 instalat ( daca nu il aveti deja ).



Acest articol este inclus in categoriile
Drăgoieni, Gorj, Hărți, Târgu-Jiu, Toate articolele. Data publicării : marți, 28th mai 2013.


2 comentarii pentru articolul “Târgu-Jiu pe Street View de la Google Map

  1. super misto nu stiam ca e tg-jiul si pe google street !
    am ce face cateva zile.
    sunt foarte clare imaginile chiar mi-am vazut catelul in curte pozat, dormea la soare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.