Transalpina, drumul de pe acoperișul lumii

O echipa de jurnalisti britanici a mers pe urmele Top Gear pentru a testa daca Transfagarasanul este intr-adevar “cel mai bun drum de condus din lume”, apoi l-au comparat cu Transalpina, cel mai inalt drum din Romania.

Intr-un material video de 15 minute, britanicii au aratat lumii ca cele doua drumuri merita incercate de orice sofer pasionat de condus in conditii extreme. Reactia jurnalistului Henry Catchpole de la publicatia Evo pe Transfagarasan a fost una amestecata: pe de-o parte, drumul i s-a parut extraordinar de frumos, dar pe de alta parte, era foarte plin de turisti, asa ca a considerat ca e mai bun de condus atunci cand este gol.

Dupa Transfagarasan, englezii au mers pe Transalpina de care au ramas complet cuceriti. “Calatoria pana aici a meritat. Aceasta este Transalpina si e absolut uluitoare. A devenit drumul cu cea mai mare inaltime din Romania, titlu preluat de la Transfagarasan. Ai sentimentul minunat ca te afli pe acoperisul lumii”.

“Imi pare rau, dar acesta este cel mai bun drum de condus din Romania” a fost concluzia lui Henry Catchpole.

transalpina evo

“Transfagarasanul este absolut minunat, dar exista ceva la Transalpina, poate salbaticia, care o face si mai mult sa iti taie rasuflarea. Este literalmente un drum care, odata vazut, nu poate fi uitat nicicand.”

De la minutul 10:00 veti gasi filmarile cu Transalpina:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.