Transalpina va avea parapeți, marcaje și semne de circulație

După ce lucrările la Transalpina au fost sistate din cauza actiunilor in instanta pentru rezilierea contractului cu firma care se ocupa de realizarea șoselei, drumul a fost marcat fost marcat si au inceput sa fie montate elemente de siguranță ( parapeți, semne de circulație etc), de către Sectia Naționala de Drumuri din Târgu Jiu, masura fiind dispusa de Compania Națională de Autostrăzi si Drumuri Naționale din România.

transalpina

 

La lucrarile de pe Transalpina vor fi prezenti si muncitori din Vâlcea, Mehedinti, Slatina si Dolj, iar drumul, ce va beneficia de lucrări de întreținere, pentru a nu se degrada si mai mult, va fi semnalizat ca fiind in lucru.


Un comentariu pentru articolul “Transalpina va avea parapeți, marcaje și semne de circulație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.