Trupa de indieni nativi americani „Yellow Bird Apache Dancers” va prezenta două spectacole la Târgu Jiu

Trupa „Yellow Bird Apache Dancers”, compusă doar din indieni nativi americani din Arizona, va sosi la Târgu Jiu pe 22 iunie 2015 și va susține în orasul lui Brâncuși două spectacole.

Yellow Bird Apache Dancers

Trupa este renumită pentru spectacolele originale pe care le oferă, un dans rapid, energic si uimitor, care spune povestea tuturor elementelor vieții, prin intermediul dansatorilor cu cercuri.

Yellow Bird Apache Dancers 2

Dansatorii sunt conduși de Ken Duncan, membru al tribului San Carlos Apache, specializat in prezentari care sarbatoresc spiritul unic al indienilor americani.

Yellow Bird Apache Dancers

„Yellow Bird Apache Dancers” are sediul în Phoenix, Arizona si include mai multi dansatori campioni.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.