Trupele Cargo și Domino vor concerta la Târgu Jiu

Trupele Cargo și Domino vor concerta la Târgu Jiu in această seară, începând cu ora 20:00, in Piața Prefecturii. Domino va surprinde pe gorjeni cu melodii folclorice, dar si de rock „reciclate” într-o mod propriu, pe acorduri de chitară, țambal, tobe, clape, iar trupa Cargo va prezenta concertul aniversar pentru 30 de ani de activitate, intitulat „Cargo 30”.

rock targu jiu concert cargo domino

Concertul face parte dintr-un un proiect de aducere in atentia publică a importanţei protejării mediului, denumit „Recycling Rocks!” prin intermediul muzicii, marcand si debutul noului serviciu oferit de autoritățile locale și Asociaţia RoRec, prin lansarea Centrului de Colectare, care va organiza și prima acțiune de colectare a deșeurilor electrice în Municipiul Târgu Jiu, sâmbătă, 10 octombrie, între orele 9:00-17:00.

Locuitorii orasului se vor putea debarasa de deșeurile electrice fie la unul dintre punctele provizorii de colectare amenajate la Casa de Cultură, în parcul Lido sau în parcul Debracader, fie sunând gratuit la TelVerde 0800 444 800 pentru a solicita preluarea gratuită de la domiciliu sau sediu de firmă a deșeurilor electrice grele sau voluminoase. Cei care particip[ vor primi vouchere în valoare de 20 până la 40 de lei și vor putea participa și la o tombolă având ca premii aspiratoare și cuptoare cu microunde.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.