Un gorjean a câștigat marele premiu de 2 milioane euro la Loto 6/49

Astazi, 29 noiembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane castigatorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 28 noiembrie, premiu in valoare de 8.782.582,73 lei (aproximativ 2 milioane euro).

Norocosul castigator este gorjean, dintr-o localitate apropiata de Baia de Arama ( comuna Padeș, sat Apa Neagră ) si are in jur de 60 de ani, fiind un jucator fidel la Loto 6/49. A aflat ca este castigatorul marelui premiu la scurt timp dupa incheierea tragerilor loto.

biletul castigator loto gorj gorjean baia de arama

A jucat biletul norocos la agentia 25-017 din Baia de Arama, jud. Mehedinti, bilet care a fost completat cu doua variante simple, pretul acestuia fiind de doar 9,7 lei.

Gorjeanul a declarat ca a mai castigat la Loto 6/49, numai ca premii de valoare mica si ca simtea ca intr-o buna zi va castiga premiul cel mare. „Numai cine nu joaca nu castiga !” este crezul lui atunci cand vine vorba de jocul la loto.

Acesta a mai declarat că va continua sa joace la loto si ca primul lucru la care s-a gandit cand a aflat ca a castigat a fost acela de a-si cumpara o masina noua.

Castigatorul nu a dorit sa-si faca publica identitatea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.