Un loc unde să înveți să îți iubești orașul

Prin Târgu Jiu trece încă Jiul, aproape prin aceleași locuri din anticul sat dacic înconjurat de păduri…

Multi oameni simpli si mulți eroi au călcat pământul Gorjului:  pandurul Tudor Vladimirescu, neînfricata Ecaterina Teodoroiu, haiducul Gheorghe Magheru,  creatorul de absolut Constantin Brâncuși și toți aceia care ne-au făcut să fim mândri că suntem de aici.

Tudor Vladimirescu, pictură realizată de Valentin Tănase

Tudor Vladimirescu, pictură realizată de Valentin Tănase

Mulți au fost și mulți vor fi copiii Gorjului. Însă toate au trecut, unele se vor repeta, iar acum tăvălugul istoriei ne-a adus în prezent.

Cum să cinstim cetatea Târgu Jiului și ținutul Gorjului ? Cum să imortalizăm frumusețea și măreția acestor locuri ? Cum să schimbăm ce va fi, poate chiar mentalități ? Va fi greu, dar nu imposibil, merită să încercăm.

Astfel a luat naștere ideea acestui website, unde sperăm că vocea se va auzi clar și răspicat, dar un glas plin de bunăvoință, pozitiv, constructiv, util și civilizat.

Un loc unde să înveți să îți iubești orașul și județul,  o comunitate de prieteni împreună cu care, în ACELEAȘI LOCURI, să construim O LUME NOUĂ.


Un comentariu pentru articolul “Un loc unde să înveți să îți iubești orașul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.