Un nou magazin Carrefour în Târgu Jiu, pe strada Ecaterina Teodoroiu

Carrefour inaugureaza pe 18 decembrie 2014 un nou market în Târgu Jiu. Magazinul va oferi aproximativ 5500 produse, dintre care 1000 articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale, conform companiei.

carrefour targu Jiu ecaterina teodoroiu

Noul magazin Carrefour are o suprafata de 600 metri patrati si va fi deschis in Targu-Jiu pe strada Ecaterina Teodoroiu.

Programul de functionare este de luni până sâmbătă intre orele 7:00 – 22:00, iar duminica intre orele 7:00-20:00.

Aceste noi tipuri de magazine Carreforur ofera un numar de telefon gratuit pentru clienții care doresc diverse informații despre produsele si serviciile disponibile, la TELVERDE 0800-0800-02, disponibil non-stop, dar si multiple modalități de plată, cum ar fi tichete de masă, card Carrefour MasterCard sau reîncărcare electronică prepay.

Carrefour are deja in Targu Jiu un hipermarket in Mall-ul din oras, precum si un alt market pe Calea Eroilor.

Cataloagele Carrefour pentru Targu Jiu le gasiti AICI.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.