Un turism mai sigur în Gorj

În judetul Gorj au fost inființate 9 baze montane Salvamont, dotate cu cele mai moderne echipamente in domeniu, baze de date meteo cu prognoza pe mai multe zile, sisteme de comunicatie si detectie in teren etc.

salvamont gorj

Pentru 8 din cele 9 baze se cauta administratori. Bazele au fost infiintate in zone frecventate de turisti, iar valoarea proiectului este de 9 milioane de lei, dintre care 7 milioane provin din fonduri europene nerambursabile.

Salvamont Gorj s-a infiintat in anul 1985, la jumătatea lunii septembrie, când un anunţ din gazeta locală invita alpiniştii, schiorii, speologii şi toţi iubitorii de munte să participe la constituirea primei structuri de salvare montană a judeţului Gorj.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Comentariile pe care le considerăm nepotrivite ( de exemplu NECIVILIZATE, ACUZAȚII, INJURII sau CALOMNII împotriva unor persoane fizice sau juridice, pro sau contra unor POLITICIENI sau PARTIDE POLITICE, XENOFOBE, SPAM, OFFTOPIC, FLAME, ILEGALE, ADULT) vor fi șterse sau vor fi editate. De ce este necesar acest regulament ? Fiindcă dorim o comunicare constructivă, dar legală și pozitivă, o altfel de mentalitate, o comunitate de prieteni în care să ne reîntoarcem întotdeauna cu plăcere. Mulțumim pentru întelegere.